Čvc 3, 2024
Kategorie: ATRAKCE PRO DĚTI, CESTUJEME

Tip na Výlet s Dětmi: Strašidelný zámek Draxmoor v Dolní Rožínce

Čvc 3, 2024
Kategorie: ATRAKCE PRO DĚTI, CESTUJEME

Pokud hledáte nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu, máme pro vás skvělý tip na výlet! V malebné obci Dolní Rožínka na Vysočině se nachází unikátní strašidelný zámek, který určitě stojí za návštěvu.

Strašidelný zámek Draxmoor

Strašidelný zámek Draxmoor je umístěn v historické budově 500 let staré sýpky. Tento jedinečný prostor byl před několika lety proměněn v zámek plný strašidel a nabízí návštěvníkům jedinečný a napínavý zážitek. Draxmoor je o prázdninách otevřen každý den, takže máte spoustu příležitostí k návštěvě.

Co Vás čeká

V Draxmooru se můžete těšit na bohatou výzdobu a atmosféru, která vás vtáhne do světa strašidel. Pro odvážné návštěvníky jsou zde připravena i živá strašidla, která dodají prohlídce na autentičnosti. Pokud máte menší děti nebo se bojíte, ideální jsou pátky, kdy je dům více osvětlený a bez živých strašidel, takže prohlídka je klidnější a méně děsivá.

Občerstvení a zábava

Po prohlídce strašidelného domu se můžete občerstvit v místním bufetu, kde si můžete dát něco dobrého k jídlu i pití. Pro děti je zde také připravené dětské hřiště, kde se mohou vydovádět a vyřádit, zatímco si rodiče odpočinou.

Podívejte se, Jak to v Draxmooru vypadá

Pro lepší představu o tom, co vás v Draxmooru čeká, se můžete podívat na následující video, které vám přiblíží atmosféru tohoto strašidelného zámku.

Vydejte se s dětmi na výlet do Draxmooru v Dolní Rožínce a užijte si nezapomenutelný den plný dobrodružství a zábavy!

ZDROJ: internet, soc.sítě, youtube, masekfoto.cz