Čvn 17, 2024
Kategorie: AKTUÁLNĚ, ZÁBAVA

Pilníkovo pozdní odpoledne 2024: Adrenalinový zážitek v Čerčanech

Čvn 17, 2024
Kategorie: AKTUÁLNĚ, ZÁBAVA

Dne 15. června 2024 se v Čerčanech uskutečnil již 18. ročník Pilníkova pozdního odpoledne. Tato zavedená letní open-air akce, zaměřená na FMX, motorky a adrenalin, opět nabídla dokonalou podívanou plnou emocí a neopakovatelné atmosféry. Událost přilákala velké i malé příznivce jedinečné show a zábavy, kteří se mohli těšit na pestrý program.

Návštěvníci měli možnost obdivovat nejen dechberoucí FMX exhibice a závody, ale také strhující BMX show, kterou předvedly české hvězdy této scény. BMX jezdci ukázali své neuvěřitelné dovednosti a odvážné triky.

Jedním z vrcholů akce byla letecká akrobacie v podání Martina Šonky, který se předvedl nad hlavami přítomných. Jeho úžasné kousky na nebi dodaly celému odpoledni další rozměr adrenalinu a vzrušení.

Pilníkovo pozdní odpoledne 2024 se opět ukázalo jako nezapomenutelná událost plná vzrušujících momentů, která potěšila všechny fanoušky motoristických sportů a adrenalinu. Těšíme se na další ročník, který jistě přinese další dávku neuvěřitelných zážitků.

ZDROJ: internet, soc.sítě, youtube, news1.cz