Říj 30, 2023
Kategorie: AKTUÁLNĚ, Z domova

2. ročník Moto Gala Night hlásí vyprodáno!

Říj 30, 2023
Kategorie: AKTUÁLNĚ, Z domova

Zájem o 2.ročník Moto Gala Night je enormní, organizátoři hlásí vyprodáno a už mluví o 3.ročníku!

Foto: Radek Lavička, 1.ročník Moto Gala Night (na fotografii: Jiří Čepelák)

Prodej vstupenek na druhý ročník Moto Gala Night byl spuštěn 12. června a jen o měsíc a půl později hlásili organizátoři vyprodáno. Je tak jasné, že pražská restaurace Columna bude 11. listopadu praskat ve švech.

Na tento galavečer se i letos sjede motokrosová komunita z celého Česka a Slovenska. K té se navíc přidávají motosurfaři a FMX jezdci. Není divu, že je spoustu zájemců, kteří jsou na čekací listině a doufají, že se objeví nějaká volná vstupenka.

,,Vyprodat akci, kterou pořádáte, to je sen snad každého organizátora. I já jsem z toho měl nejprve radost, ale ta trvala asi hodinu. Do té doby, než mi začali psát lidé, že si nestihli koupit vstupenku, co mají dělat. Jakkoliv šíleně to zní, tak někteří nám dokonce nabízeli mnohonásobek ceny vstupenky. Udělali jsme tedy čekací listinu a uvidíme, jak se situace vyvine. Třeba někdo onemocní, odjede do zahraničí a podobně. Každopádně do konce října jsou v prodeji vstupenky na online přenos ( pozn. k prodeji v síti Ticketportal – https://www.ticketportal.cz/event/Moto-Gala-Night-On-line-prenos ),” uvádí Josef Gažúr, předseda spolku JG Moto Action, z.s. a zakladatel této akce.

Foto: Radek Lavička, 1.ročník Moto Gala Night (na fotografii: Jakub Kornfeil, Denisa Gažúr Fousová, Michaela Gmytriaková, Lucie Pokorná, Martin Jančálek)

Díky online přenosu budou sledující moci vše pozorovat z pohodlí domova. Nákupem této vstupenky určitě nikdo neprohloupí. Jak odhalili organizátoři v živém vysílání na instagramu, v rámci přenosu poskytnou sledujícím exkluzivní záběry ze zákulisí a překvapení spojené se zahajovacím ceremoniálem, který bude v tématu MMA. Pokusí se jim tak vynahradit to, že se galavečeru nemohou zúčastnit osobně.

 

Problém s kapacitou prostor by se v budoucích ročnících již neměl opakovat. Další věcí, kterou totiž prozradili bylo, že už nyní pracují na 3. ročníku, který se bude konat v listopadu 2024 v Hotelu Clarion v Praze. Josefa Gažúra doplní do moderátorské dvojice slovenka Radka Mazáková, oficiální MXGP komentátorka.

Foto: Josef Gažúr s Radkou Mazákovou na závodech MXGP v Lokti nad Ohří.

Druhý ročník galavečera proběhne 11.11.2023 od 19:30 hodin v Restauraci Columna v Praze. Aktuální informace sledujte na webových stránkách https://www.motogalanight.com/ , facebookové události a na instagramovém účtu akce @motogalanight.

 

Generální partneři 2.ročníku:
F1 Finance, s.r.o., MX PRO (Hocke Holding s.r.o.), INTERACTION s.r.o., JETSURF (MSR Engines s.r.o.), LogiMap s.r.o., nebo také TRENÉRSKÁ ŠKOLA MOTORSPORTU ČR z.s.

 

Moto Gala Night je největší společenskou akcí v České republice zaměřenou na motorsport. Jedná se o tématický galavečer, kde jsou oceněni nejlepší závodníci z oblasti motorsportu, uváděny legendy do síně slávy a celý večer je doprovázen kulturním programem.

ZDROJ: internet, email, tz